Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας (βίντεο/φωτό)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας (βίντεο/φωτό)


Την καθιερωμένη της Βασιλόπιτα έκοψε σήμερα το πρωί στις 11:00 στα γραφεία του Κοινοτικού Καταστήματος η Τ.Κ. Πιαλείας, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο ιερέας της Ενορίας π. Φώτιος Κωτούλας, με το φλουρί αυτής να αντιστοιχεί σε ένα ρολόι τοίχου και τυχερή της ημέρας την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας κα. Φανή Υφαντή.

Μαζί με τις ευχές τους, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πατήρ Φώτιος, ο Δήμαρχος κ. Κ. Μαράβας και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κ. Πατσιούρας.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός των προαναφερόμενων, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, ο αντ/ρχος κ. Κ. Δούλαλας, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Χρ. Ζιάκας, Μ. Παπαγεωργίου, Λ. Οικονόμου, Θ. Ζάχος, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας κα Χριστίνα Ζορμπά, ο αντ/ρος του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Κ. Κανδύλης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέών & Κηδεμόνων Δημ. Σχ. Πιαλείας κ. Αντ. Γιαννής, καθώς & ο πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νικ. Λεμονάς.

(Βίντεο/φωτό: Sa-Kal)

TK Pialeias pita (3)

TK Pialeias pita (4)

TK Pialeias pita (5)

TK Pialeias pita (8)

TK Pialeias pita (9)

TK Pialeias pita (10)

TK Pialeias pita (11)

TK Pialeias pita (12)

 

 Πηγή

Αφήστε μια απάντηση