Σε λάτιν ρυθμούς & μοναδική ατμόσφαιρα το πάρτι γυναικών Πιαλείας(βίντεο/φωτό)

Σε λάτιν ρυθμούς & μοναδική ατμόσφαιρα το πάρτι γυναικών Πιαλείας(βίντεο/φωτό)


Με αρκετό κόσμο διεξήχθη εψές, το φετινό πάρτι, που διοργάνωσε επιτυχώς! ο Σύλλογος Γυναικών Πιαλείας, σε μια τρελή-τρελή αποκριάτικη ατμόσφαιρα, καθώς το πάρτι «τίμησαν» δεόντως & οι περιφερόμενοι του χωριού καρναβαλιστές, οι οποίοι βλέποντας τραγούδια και χορούς μπούκαραν στο μαγαζί και ενσωματώμενοι με τους υπόλοιπους θαμώνες, έδωσαν την δική τους ξεχωριστή & ευχάριστη νότα στο όλο σκηνικό.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στο κάλεσμα των υπευθύνων του Συλλόγου, γεμίζοντας από νωρίς το καφέ-Υφαντής, ξεφαντώνοντας έως αργά, υπό τους ήχους λάτιν-καρναβαλικών & όχι μόνο ρυθμών, βάζοντας τη δική του αποκριάτικη πινελιά, αφήνοντας κατά μέρος το στρες & τους άχαρους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Στην εκδήλωση, εκτός της προέδρου του Συλλόγου κας Φανής Υφαντή & σύσσωμου του Δ.Σ. αυτού, παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κ. Πατσιούρας,  η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι φίλοι του Μουσείου» κα Χρ. Ζαφείρη και ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Πιαλείας κ. Βασ. Νάκος.

(Βίντεο/Φωτό: Sa-Kal)

pok Parti Pialeia (2)

pok Parti Pialeia (3)

pok Parti Pialeia (4)

pok Parti Pialeia (5)

pok Parti Pialeia (6)

pok Parti Pialeia (8)

pok Parti Pialeia (9)

pok Parti Pialeia (10)

pok Parti Pialeia (11)

pok Parti Pialeia (12)

pok Parti Pialeia (13)

pok Parti Pialeia (14)

pok Parti Pialeia (15)

pok Parti Pialeia (16)Πηγή

Αφήστε μια απάντηση