Με πολύ κόσμο και κέφι η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας (βίντεο/φωτό)

Με πολύ κόσμο και κέφι η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Πιαλείας (βίντεο/φωτό)


Την καθιερωμένη του βασιλόπιτα έκοψε χθες βράδυ στις 8:00 στην ταβέρνα «Μητσιάκης», ο Σύλλογος Γυναικών Πιαλείας «Η Καλλιπάτειρα», παρουσία πλήθους κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο έπακρο στο κάλεσμα του Συλλόγου, γεμίζοντας ασφυκτικά από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Φώτιος Κωτούλας, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε μία ηλεκτρική σκούπα, προσφορά του Συλλόγου και τυχερή της βραδιάς την κα Αλέκα Οικονόμου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κα Φανή Υφαντή, στον σύντομο χαιρετισμό της μαζί με τις ευχές της, αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του Συλλόγου για την χρονιά που πέρασε, αλλά και στις δράσεις που θα αναλάβει ο Σύλλογος για τη νέα που ακολουθεί, απευθύνοντας ταυτόχρονα κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες του χωριού, να πλαισιώσουν τον Σύλλογο βοηθώντας η κάθε μία με τον δικό της τρόπο στον ρόλο και στους σκοπούς του Συλλόγου, που αυτός καλείται να υπηρετήσει.

Στην συνέχεια το λόγο είχε ο χορός που καλά κράτησε μέχρι αργά…

Στην χθεσινή εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κ. Πατσιούρας, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Χαρά Καλιώρα, ο επικεφαλής της αντ/σης κ. Θεοδ. Χήρας, οι δημ. σύμβουλοι Λ. Οικονόμου και Ευθ. Ζάχος, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πύλης κ. Χρ. Μπακάλης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πιαλείας κα. Χριστίνα Ζορμπά, ο αντ/δρος του Ορειβατικού Συλλόγου Πιαλείας κ. Κ. Κανδύλης και ο πρόεδρος του Α.Ο. Πιαλείας κ. Τάσος Οικονόμου.

(βίντεο/φωτό:Sa-Kal)

Pialeia Gynaikes (2)

Pialeia Gynaikes (3)

Pialeia Gynaikes (4)

Pialeia Gynaikes (5)

Pialeia Gynaikes (6)

Pialeia Gynaikes (7)

Pialeia Gynaikes (8)

Pialeia Gynaikes (9)

Pialeia Gynaikes (10)

Pialeia Gynaikes (11)

Pialeia Gynaikes (12)

Pialeia Gynaikes (13)

Pialeia Gynaikes (14)

Pialeia Gynaikes (15)

Pialeia Gynaikes (16)

Pialeia Gynaikes (18)

Pialeia Gynaikes (19)

Pialeia Gynaikes (20)

Pialeia Gynaikes (21)

Pialeia Gynaikes (22)

Pialeia Gynaikes (23)

Pialeia Gynaikes (24)

Pialeia Gynaikes (25)

Pialeia Gynaikes (26)

Pialeia Gynaikes (27)

Pialeia Gynaikes (28)

Pialeia Gynaikes (29)Πηγή

Αφήστε μια απάντηση