Ανακοίνωση Συνδυασμού Τοπικής Κοινότητας Πιαλείας

Ανακοίνωση Συνδυασμού Τοπικής Κοινότητας Πιαλείας


Αξιοποιώντας τη δυνατότητα που μας παρέχει ο νόμος «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ορμώμενοι από την αγάπη για τη γενέτειρά μας την ΠΙΑΛΕΙΑ, αλλά και από την αγωνία μας για το μέλλον του χωριού μας, με αίσθημα ευθύνης πήραμε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου την ψήφο των συγχωριανών μας για ένα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΙΑΛΕΙΑΣ.

Με το νέο νόμο οι αρμοδιότητες του Κοινοτικού Συμβουλίου αυξάνονται σε σχέση με τις αρμοδιότητες των παλαιοτέρων Τοπικών Συμβουλίων και αυτό δίνει τη δυνατότητα στις κοινότητες να δυναμώσουν ξανά, να ακουστεί η φωνή τους, να διεκδικήσουν δυναμικά και να πετύχουν αυτά που δικαιούνται. Απευθυνόμαστε στους συγχωριανούς μας που νοιάζονται και θέλουν, όσο και εμείς, το καλό της Πιαλείας να συστρατευθούν μαζί μας στην κοινή προσπάθεια. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Το όνομα του συνδυασμού μας είναι «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ» και δεσμευόμαστε πως θα εργαστούμε ακούραστα για να δώσουμε στο χωριό και τους συγχωριανούς μας μια καλύτερη προοπτική για το μέλλον.

Οι  υποψήφιοι είναι: Γιαννής Αντώνιος του Γεωργίου (Κτηνοτροφικές επιχειρήσεις) Κανδύλης Κων/νος του Δημητρίου (Αστυνομικός ε.α.) Κόντου Αιμιλία του Ευαγγέλου (Νοσηλεύτρια) Μπορνόβα Αννούλα του Μενελάου (Νοσηλεύτρια) Μπρέντα Ελένη του Δημητρίου (Συνταξιούχος – Καλλιτέχνιδα), Ντάκου Αθηνά και Παπαδημητρίου Νικόλαος.

Με εκτίμηση Οι υποψήφιοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ».Πηγή

Αφήστε μια απάντηση