Αλλαγή φρουράς στην Τ.Κ. Πιαλείας

Αλλαγή φρουράς στην Τ.Κ. Πιαλείας


Χθες Κυριακή 01/09/2019 στην τοπική κοινότητα Πιαλείας, σε μια σεμνή τελετή και σε εγκάρδιο κλίμα, το απερχόμενο τοπ. συμβούλιο, που αποτελούνταν από τον πρόεδρο κ. Ν. Λεμονά, τον αντιπρόεδρο κ. Κ. Ντάκο και το μέλος κ. Μαρίας Νίκου, παρέδωσε τη διοίκηση της κοινότητας, στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο κ. Κ. Πατσιούρα και στα μέλη, κ. Ν. Νάκο, κ. Χρ. Ζορμπά,κ. Αν. Γιαννή και κ. Κ. Κανδύλη.

Στη σύντομη ομιλία ο απερχόμενος πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τον παρευρισκόμενο Δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Νάκο, για ομαλή συνεργασία των πέντε (5) ετών, ενημέρωσε λεπτομερώς για τα έργα που είναι σε εξέλιξη, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στους νεοεκλεγέντες, ζητώντας τη συνεργασία όλων, για να πετύχει ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από τη μεριά του ο νέος πρόεδρος, αφού ευχήθηκε «καλή θητεία» σε όλους, ζήτησε την συνεργασία τους και τη βοήθειά τους, ώστε να συνεχισθεί η επιτυχημένη θητεία του κ. Λεμονά.

Ο κ. Χρήστος Νάκος,αφού ευχήθηκε «καλή και δημιουργική θητεία», μίλησε για την άριστη σχέση και συνεργασία που είχε με το τοπ. συμβούλιο, ζήτησε την ενότητα όλων, τη καλή σχέση που πρέπει να υπάρχει, μεταξύ αιρετών και εργαζομένων στον Δήμο Πύλης, και τη καθημερινή διεκδίκηση των αναλογούντων πόρων και έργων στην Πιαλεία.

Dorkas-Diaf-JifΠηγή

Αφήστε μια απάντηση