Την Πρωτοχρονιάτική της πίτα, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας (βίντεο/φωτό)

Την Πρωτοχρονιάτική της πίτα, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας (βίντεο/φωτό)


Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτική της πίτα, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας, σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου, παρουσία αρκετού κόσμου, στον χώρο του κοινοτικού γραφείου της Κοινότητας.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο πατήρ Φώτιος Κωτούλας & το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι τοίχου, ενώ ο τυχερός δεν βρέθηκε ακόμη!

Μετά την κοπή σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς ο οποίος εν συντομία απαρίθμησε & μια σειρά έργων τα οποία πραγματοποιήθηκαν τα τρία αυτά χρόνια της θητείας του & μια σειρά άλλων που έχουν δρομολογηθεί για τα επόμενα δύο εναπομείναντα της θητείας του & της Δημ. Αρχής.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε & ο Αντ/ρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την πρόθεσή του για άψογη συνεργασία με το Τ.Σ. της Τ.Κ. Πιαλείας, για μια σειρά ζητημάτων που η Κοινότητα αντιμετωπίζει, λόγω της εδαφικής ιδιομορφίας που αυτή παρουσιάζει, τα οποία θα διευθετηθούν εν καιρώ.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, η δημ. σύμβουλος κα Λ. Οικονόμου, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Κ. Πλαστήρας & Δημ. Καλλαντζής, η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δ. Πύλης κα Γεωργία Καραϊσκου, οι τοπικοί σύμβουλοι κα Μαρία Νίκου & Κ. Ντάκος, καθώς & οι πρόεδροι… του Πολ. Συλλόγου “Οι Φίλοι του Μουσείου” κ. Δημ. Παπαγιαννόπουλος, του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Γ. Καπέλος & του Συλλόγου Γυναικών κα Φανή Υφαντή.

(Βίντεο/φωτό:Κάπα-Θήτα)

 Πηγή

Αφήστε μια απάντηση