Ο “Σύλλογος Πεζοπορίας & Ορειβασίας Πιαλείας”, είναι πλέον γεγονός!

Ο “Σύλλογος Πεζοπορίας & Ορειβασίας Πιαλείας”, είναι πλέον γεγονός!


Με την υπ’ αρθμ. 20/29/2017 διάταξη του Ειρηνοδικείου Τρικάλων αναγνωρίστηκε & επίσημα ένας νέος Σύλλογος στην Πιαλεία με την επωνυμία: “Σύλλογος Πεζοπορίας & Ορειβασίας Πιαλείας Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων – Ο Ασκληπειός”, αποτελούμενος από σαράντα πέντε ιδρυτικά μέλη & το προσωρινό  συμβούλιο να έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Καπέλος

Αντιπρόεδρος: Κων/νος Κανδύλης

Γραμματέας: Γεωργία Νικάκη

Ταμίας: Βασίλης Καλλαντζής

Μέλη

Βασίλης Παφίλης

Παναγιώτης Ντάκος

Νικόλαος Λεμονάς

Νίκος Παπαδημητρίου

Σκοποί του νέου Συλλόγου είναι:

1)Η προώθηση με κάθε νόμιμο μέσο των περιπατιτικών & εν γένει ορειβατικών δραστηριοτήτων με την ανάδειξη των σχετικών τους ωφελειών.

2)Η ανάπτυξη του πνεύματος συνεργασίας & αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του & η σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των.

3)Η διοργάνωση κάθε πολιτιστικής & αθλητικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τις γενιές αρχές του φίλαθλου πνεύματος & του Ολυμπιακού ιδεώδους.

4)Η δημιουργία αισθημάτων ευθύνης, ευγενικής άμιλλας, φιλαλληλίας & ανιδιοτελούς προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο με βάση την αγάπη προς τους συνανθρώπους & τον σεβασμό προς την προσωπικότητα του ατόμου.

5)Η προβολή, διεκδίκηση, ικανοποίηση & διασφάλιση των δικαιωμάτων των μελών του Συλλόγου. Η διά των εκδηλώσεών ενίσχυση της φιλίας του πνεύματος κατανοήσεως & συσφίξεως των σχέσεων μεταξύ των μελών & η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης μεταξύ των.

6)Η αρωγή & συμπαράσταση προς τα μέλη του Συλλόγου & τις οικογένειες αυτών, που έχουν ανάγκη βοηθείας ηθικής ή & υλικής.

7)Η εκπαίδευση & κοινωνική επανένταξη ατόμων με ιδιαιτερότητες.

8)Η ανάπτυξη ενδιαφέροντος για την φροντίδα & προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς & η προώθηση αθλητικών & ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων σ’ αυτό.

9)Η διοργάνωση εκδρομών & κάθε είδους φυσιολατρικών εκδηλώσεων. Ο εξωραϊσμός της ευρύτερης περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων,μέσω προστασίας & ανάπτυξης του περιβάλλοντος, της πανίδας & χλωρίδας, καθώς & ανάληψη κάθε πρωτοβουλίας για την καθαριότητα & την αναδάσωση τοποθεσιών ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή.

10)Η συμμετοχή σε πάσης φύσεως προγράμματα (ευρωπαϊκά κλπ).

 

 

 Πηγή

Αφήστε μια απάντηση