Οι εκδηλώσεις για σήμερα σε Πύλη, Γόμφους, Πιαλεία…

Οι εκδηλώσεις για σήμερα σε Πύλη, Γόμφους, Πιαλεία…


Μια σειρά από εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σήμερα Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 Πύλη, Γόμφους & Πιαλεία. Έτσι λοιπόν έχουμε:
logo gnosi1) Στις 4:00μμ, στο Κέντρο Διάγνωσης & Θεραπείας Διαταραχών “Λόγο-Γνώση” στην Πύλη, ο Αϊ Βασίλης αποφάσισε πως πριν ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι θα κάνει μία στάση εκεί! Θα έρθει να γιορτάσετε, να παίξετε, να χορέψετε και να διασκεδάσετε παρέα με τα μικρά μας ξωτικά!! Γι’ αυτό να μην λείψει κανένα ξωτικό!!

 

 
bazzar2) Στις 6:30μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Δ. Πύλης, θα λάβει χώρα μία όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση & φιλανθρωπικό bazaar, με την παρουσία των παιδιών του Κατηχητικού και του τμήματος Φιλαναγνωσίας, την Χορωδία ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης, την Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, τη Δημοτική Χορωδία Δωματίου Αρμονικές Φωνές” του Δήμου Τρικκαίων, και τους Ιεροψάλτες της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Πύλης, ενώ ζωγραφιές παιδιών από πολλά μέρη της Ελλάδας(δωρεά της κας Μαρίας Καλύβα), θα είναι στην διάθεσή σας σε μια συμβολική τιμή & τα έσοδα θα διατεθούν στην κατασκήνωση που λειτουργεί στην Πύρρα.
pialia3) Στις 8:00μμ στην Πιαλεία,  ο Σύλλογος Γυναικών του χωριού, διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στον προαύλειο χώρο του Κοινοτικού Γραφείου με φαγητό & ποτό,

 

 

 

4)Στις 9:30μμ στο “Πύλης Μέγαρο”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων διοργανώνει τον ετήσιο χορό του, με ζωντανή λαϊκό-δημοτική ορχήστρα, με τιμή εισόδου:15€ για τους ενήλικες & 7€ για τα παιδιά, μετά φαγητού & ποτού.

xoros-syllogosΠηγή

Αφήστε μια απάντηση