Η  Πρωτομαγιά γιορτάστηκε στην Πύλη με τον καλλίτερο τρόπο. Ο  Τουρισμός σε υψηλά επίπεδα στην περιοχή & στον πεδινό και ορεινό όγκο

Η Πρωτομαγιά γιορτάστηκε στην Πύλη με τον καλλίτερο τρόπο. Ο Τουρισμός σε υψηλά επίπεδα στην περιοχή & στον πεδινό και ορεινό όγκο


Πρωτοφανής ήταν και φέτος η κοσμοσυρροή  επισκεπτών στην Πύλη αλλά και στα υπόλοιπα Τοπικά διαμερίσματα του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, όπως στον Άγιο Βησσαρίωνα, Φιλύρα ,Πιαλεία, Λυγαριά, Πηγή, Παλαιομονάστηρο, Γόμφοι και στην Πόρτα Παναγιά.

Μεγάλη επίσης ήταν και η κίνηση στον ορεινό όγκο, ζώνη ευθύνης του Δήμου Πύλης.

Σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός που έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να περάσει μια ξέγνοιαστη Πρωτομαγιάτικη ημέρα, απολαμβάνοντας τα νόστιμα εδέσματα, που αρκετοί ετοίμασαν μόνοι τους,  αλλά και τα φανταστικά τοπία που διαθέτει η περιοχή.

Μάλιστα στην Πόρτα Παναγιά εμφανίστηκε και ένα γκρουπ Γερμανών, όπου επισκέφτηκε την Εκκλησία της Πόρτας Παναγιάς  και περιηγήθηκε στο φυσικό τοπίο της περιοχής, απολαμβάνοντας τον καφέ στο Κατάστημα που άρχισε να λειτουργεί με νέα Δ/νση εδώ και λίγες ημέρες.

Α.Τ.Πηγή

Αφήστε μια απάντηση