Αντιπλημμυρικά έργα στην Πιαλεία, από την Π.Ε. Τρικάλων

Αντιπλημμυρικά έργα στην Πιαλεία, από την Π.Ε. Τρικάλων


Σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Πιαλεία, προέβη η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε στενή συνεργασία με την Π.Ε. Τρικάλων & αφορούν διανοίξεις ρεμάτων & καθαρισμούς αυτών από φερτά υλικά & αυτοφυή βλάστηση, στις θέσεις «Μακαβέλλα»,»Αγ. Τριάδα» & στο κεντρικό ρέμα που διασχίζει την Κοινότητα.

Πρόκειται για σημαντικές παρεμβάσεις, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ενόψει του χειμώνα και των βροχοπτώσεων της εποχής & βοηθούν στην αντιπλημμυρική προστασία από συχνά φαινόμενα υπερχείλισης, που εμφανίζονται όταν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά.

Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην Πιαλεία, καθώς & σε άλλες σε περιοχές της Π.Ε. Τρικάλων, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μπουτίνα.

Για τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις στην Τ.Κ. Πιαλείας ο πρόεδρος αυτής κ. Νίκος Λεμονάς, ευχαριστεί & δημόσια Περιφέρεια & Π.Ε. Τρικάλων, για την σημαντική τους συνδρομή.

Pialeia remata (1)

Pialeia remata (2)

Pialeia remata (3)

Pialeia remata (4)

Pialeia remata (5)

Pialeia remata (6)

Pialeia remata (8)

Pialeia remata (9)Πηγή

Αφήστε μια απάντηση