Ο ΑΟ Πιαλείας αναγνωρίζει την προσφορά των παιχτών του…

Ο ΑΟ Πιαλείας αναγνωρίζει την προσφορά των παιχτών του…


Με παράθεση γεύματος η Διοίκηση του Α.Ο. ”Ο Ασκληπιός”  Πιαλείας τίμησε τους παίκτες της, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην ομάδα & το τοπικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Γεύμα, που στο κύριο μενού του περιελάμβανε ντόπια γουρνοπούλα και έλαβε χώρα στο κατάστημα “Αλώνια”.

Παρόντες οι κ.κ. Γιώργος Καπέλος , Γιώργος Νούλας, που για πολλά χρόνια είναι “δίπλα” στην ομάδα, αλλά και σε πολλές άλλες δράσεις που αφορούν στο χωριό, Δημήτρης Καλαντζής και  Λάκης Πατσιούρας, παρουσία επίσης του προέδρου κ. Τάσου Οικονόμου και σύσσωμου των μελών του Δ.Σ.

Με το πέρας του γεύματος, η κουβέντα περιστράφηκε στο μέλλον τής ομάδας που μετά από πολλά χρόνια αποτελείται ως επί το πλείστον με παίκτες του χωριού, νέα παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Ρουμπιέ, διάγουν μια αξιόλογη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου, αφήνοντας ελπίδες για πολύ περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

AO Pialeias (3)

AO Pialeias (4)Πηγή

Την «πίτα» του έκοψε ο Α.Ο. Πιαλείας «Ασκληπειός»(φωτό)

Την «πίτα» του έκοψε ο Α.Ο. Πιαλείας «Ασκληπειός»(φωτό)


Την πρωτοχρονιάτική του πίτα έκοψε απόψε το βράδυ στο φαστ-φουντ EXPRESS στην Πιαλεία, σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας, η ομάδα της Πιαλείας Α.Ο. «Ασκληπειός», παρουσία του προέδρου του Σωματείου κ. Αναστ. Οικονόμου, σύσσωμου των μελών του Δ.Σ. αυτού, του τεχνικού τιμ και του συνόλου των παιχτών του.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Φώτιος Κωτούλας, με το φλουρί να αντιστοιχεί σε ένα δείπνο τεσσάρων ατόμων στην ταβέρνα «Μεζεδοκαμώματα» στα Τρίκαλα.

Στην αποψινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη και τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Κ. Πατσιούρας, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Δ. Μάντζιος & Ευθ. Ζάχος, καθώς & το μέλος του Δ.Σ. Γ.Ν. Τρικάλων κ. Γ. Καπέλος.

 

AO Pialeias (4)

AO Pialeias (5)

AO Pialeias (6)

AO Pialeias (8)

AO Pialeias (9)

AO Pialeias (10)

AO Pialeias (11)

AO Pialeias (12)

AO Pialeias (13)

AO Pialeias (14)

AO Pialeias (15)

AO Pialeias (16)

AO Pialeias (17)

AO Pialeias (18)

AO Pialeias (19)
Πηγή

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Πιαλεία (βίντεο/φωτό)

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Πιαλεία (βίντεο/φωτό)


Στο γεφυράκι της άνω πλατείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 η κατάδυση του σταυρού & ο καθιερωμένος αγιασμός των υδάτων.

Αμέσως μετά τον μέγα αγιασμό, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Πιαλεία, κλήρος & πιστοί μετέβησαν στο γεφυράκι της άνω πλατείας, όπου πραγματοποιήθηκε η κατάδυση του Σταυρού, από τον πατήρ Φώτιο Κωτούλα.

(βίντεο/φωτό:Sa-Kal)

Pialeia (2)

Pialeia (3)

Pialeia (4)

Pialeia (5)

Pialeia (6)

Pialeia (7)Πηγή