Εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου σε Γόμφους – Πιαλεία

Εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου σε Γόμφους – Πιαλεία


Όπως κάθε χρόνο, έτσι & φέτος η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου, τιμήθηκε όπως αρμόζει στην περίσταση με τους μαθητές των σχολείων αρχικά να μεταβαίνουν στον Ι.Ναό της Ενορίας τους, για να παρακολουθήσουν την Πανηγυρική Δοξολογία, ενώ κατόπιν & στον χώρο του μνημείου των Ηρώων, από τον ιερέα πραγματοποιείται επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών των πεσόντων ηρώων, για να ακολουθήσουν η κατάθεση στεφάνων από τις αρχές & φορείς της Κοινότητας, η απαγγελία  ποιημάτων από μαθητές του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού, & τέλος η παρέλαση σε κεντρική οδό του χωριού.

Κάπως έτσι έλαβαν χώρα σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις σε Γόμφους & Πιαλεία, όπως & στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δ. Πύλης, στις οποίες λειτουργούν Δημ. Σχολεία.

Οι μαθητές όλων των τάξεων & των Νηπιαγωγείων, απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, και των δασκάλων τους, οι οποίοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και περήφανοι για την προσπάθεια των μαθητών τους.

Γόμφοι (φωτό:Ρο.Γ)

gOMFOI 25H mARTIOU (2)

gOMFOI 25H mARTIOU (3)

gOMFOI 25H mARTIOU (4)

gOMFOI 25H mARTIOU (5)

gOMFOI 25H mARTIOU (6)

gOMFOI 25H mARTIOU (7)

gOMFOI 25H mARTIOU (8)

gOMFOI 25H mARTIOU (9)

gOMFOI 25H mARTIOU (10)

gOMFOI 25H mARTIOU (11)

gOMFOI 25H mARTIOU (12)

gOMFOI 25H mARTIOU (13)

gOMFOI 25H mARTIOU (14)

gOMFOI 25H mARTIOU (15)

gOMFOI 25H mARTIOU (16)

gOMFOI 25H mARTIOU (17)

 

Πιαλεία (φωτό:Sa-Kal)

Pialia 25h martiou (1)

Pialia 25h martiou (2)

Pialia 25h martiou (3)

Pialia 25h martiou (4)

Pialia 25h martiou (5)

Pialia 25h martiou (6)

Pialia 25h martiou (7)

Pialia 25h martiou (8)

Pialia 25h martiou (9)

Pialia 25h martiou (10)

Pialia 25h martiou (11)Πηγή

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Πύλης

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Δήμου Πύλης


Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.00, στο δημοτικό Κατάστημα στην Πύλη, συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Δ.Σ. Δ. Πύλης, με δεκαέξι θέματα ημερήσιας διάταξης, τα οποία έχουν ως εξής:

1.Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης χρονικής διάρκειας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, έτους 2019.

2. Αποδοχή – κατανομή πίστωσης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, έτους 2019, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

3.Αποδοχή – κατανομή πίστωσης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, έτους 2019, για κάλυψη δαπανών εκτέλεσης έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων (πρώην ΣΑΤΑ).

4.Τροποποίηση προϋπολογισμού, οικ. έτους 2019.

5.Συνδιοργάνωση πολιτιστικών – κοινωνικών εκδηλώσεων του Δήμου Πύλης με την ΠΕΔΘ – αποδοχή πίστωσης.

6.Διοργάνωση πασχαλινών εκδηλώσεων – κατανομή πίστωσης.

7.Αίτηση Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων για συνδιοργάνωση αγώνα ποδηλασίας δρόμου εντός των ορίων του Δήμου Πύλης – κατανομή πίστωσης.

8.Παραχώρηση λημμάτων ξυλείας δημοτικού δάσους Βροντερού, ετών 2018 και 2019 στον Δ.Α.Σ. Βροντερού.

9.Παραχώρηση λήμματος ξυλείας δημοτικού δάσους Πύρρας, έτους 2019 στον Δ.Α.Σ. Πύρρας.

10.Διάθεση λήμματος ξυλείας δημοτικού δάσους Τ.Κ. Δέσης, έτους 2019.

11.Καθορισμός αριθμού αδειών υπαιθρίου πλανόδιου εμπορίου σε παραγωγούς πωλητές.

12.Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Εκθετηρίου Λαογραφικών και Εικαστικών Συλλογών Δήμου Πύλης.

13.Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης του Δήμου Πύλης για την εκπόνηση μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) των έργων: α) «Διευθέτηση κεντρικού Ρέματος οικισμού Πιαλείας για την αντιπλημμυρική προστασία του» και β) «Διευθέτηση κεντρικού Ρέματος οικισμού Φιλύρας για την αντιπλημμυρική προστασία του» στα πλαίσια του χρηματοδοτικού προγράμματος «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΩΝ Ο.Τ.Α.» Β΄ ΔΡΑΣΗ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

14.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Συντήρηση δημοτικών κτιρίων και κτιριακών υποδομών Δήμου Πύλης».

15.Αίτηση αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση υδρομετρητών στις Τ.Κ. Ελάτης, Νεραϊδοχωρίου και Βροντερού» για χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου.

16.Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής φυσικού εδάφους και χαρακτηρισμού των εδαφών των έργων του Δήμου Πύλης.Πηγή

Το όνομα & η διακήρυξη του Συνδυασμού, από τον Βασίλη Ζορμπά (βίντεο/φωτό)

Το όνομα & η διακήρυξη του Συνδυασμού, από τον Βασίλη Ζορμπά (βίντεο/φωτό)


Βασ. Ζορμπάς…

 • «Ανάπτυξη με Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, που λέει έργα με λόγια & όχι λόγια κούφια» & ταξίματα, χωρίς ανταπόκριση»
 • «Εγώ ως Δήμαρχος θα είμαι ένας άμισθος εργοταξιάρχης, που θα προσφέρω & την τελευταία ρανίδα του αίματός μου»
 • «Ελάτε μαζί μας να γίνουμε όλοι μια μεγάλη δύναμη, ανάπτυξης & προκοπής. Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος»

Άλλος ένας υποψήφιος Δήμαρχος  για τον Δ. Πύλης, ο 5ος κατά σειρά, ο κ. Βασίλης Ζορμπάς, με καταγωγή από την Πιαλεία, επέλεξε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης, σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, για την παρουσίαση του Εκλογικού του Συνδυασμού, με την επίσημη πλέον ονομασία «Προκοπή στα Χωριά μας», μέσω της επίσημης ιδρυτικής διακήρυξης αυτού.

Για την μη αναμενόμενη παρουσία του κόσμου στην σημερινή του εκδήλωση ο κ. Ζορμπάς, δήλωσε ευθέως ότι αυτό οφείλεται σε «δάχτυλο» του νυν Δημάρχου, ενώ πικαρισμένος φάνηκε & από την μη προσέλευση των άλλων δύο έτερων υποψήφιων Δημάρχων κ.κ. Χήρα & Τσιούτσια, που ενώ τους κάλεσε, αυτοί δεν προσήλθαν.

Για το νέο Συνδυασμό «Προκοπή στα Χωριά μας», βασικός στόχος του, σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά είναι: «Να αλλάξει το σκηνικό στο Δήμο, στα χωριά & να αποδείξει ότι οι πολίτες έχουν την δύναμη να συμβάλουν αποτελεσματικά & καθοριστικά στην χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου».

Βασικότερα μελήματα…Η κατασκευή νέου δημοτικού κτιρίου, καλυτέρευση του οδικού δικτύου, κατασκευή τούνελ από Πύλη έως τα περτουλιώτικα λιβάδια, κατασκευή σκεπαστής αγοράς, αύξηση του τουρισμού, παύση της φορολόγησης των δημοτών & δωρεάν νερό σε όλους τους κατοίκους κ.ά.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί, με ολόκληρη την ομιλία του κ. Ζορμπά…

DSC08354

Zormpas (1)

Zormpas (3)

Zormpas (4)

Zormpas (5)Πηγή

Σε εκδηλώσεις Τ.Κ. του Δ. Πύλης, ο Βαλάντης Τσιούτσιας

Σε εκδηλώσεις Τ.Κ. του Δ. Πύλης, ο Βαλάντης Τσιούτσιας


Στις αποκριάτικες εκδηλώσεις της νεολαίας Πιαλείας & του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλομανδρίου, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας, συνοδευόμενος από στενούς του συνεργάτες, χθες βράδυ Σαββάτου, μπαίνοντας & ουσιαστικά στο αποκριάτικο κλίμα των ημερών, δράττοντας συνάμα & την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, ανταλλάσσοντας  ιδέες & προτάσεις για τον Δήμο Πύλης, που & αυτοί αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του.

Tsioutsias (2)

Tsioutsias (3)

Tsioutsias (4)

Tsioutsias (5)Πηγή

Πιαλεία: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλειος Κοντός

Πιαλεία: «Έφυγε» από τη ζωή ο Βασίλειος Κοντός


Τον πολυαγαπημένο μας

σύζυγο , πατέρα , αδελφό και θείο

ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΚΟΝΤΟ

ΕΤΩΝ  76

Θανόντα  κηδεύουμε  την Κυριακή 10 – 3 – 2019  και ώρα  1:00 μ.μ.   εκ της οικίας μας στον  Ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου Πιαλείας  Τρικάλων .

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά του .

Η  ΣΥΖΥΓΟΣ

               Ευαγγελή Κοντού

ΟΙ  ΚΟΡΕΣ 

               Δήμητρα και Μαρία

ΤΑ  ΑΔΕΛΦΙΑ,  ΤΑ  ΑΝΗΨΙΑ

ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Σημ. 1) Η σορός θα μεταφερθεί στην οικία μας  την Κυριακή 10-3-2019 και ώρα 10:30π.μ.

2) Ο καφές θα δοθεί στο καφενείο του Νικολάου Ντόκα .

Την τελετή επιμελείται  το γραφείο τελετών « ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΣ ΣΩΤ »Πηγή

Το ερχόμενο Σάββατο το πάρτι μασκέ από τον Σύλλογο Γυναικών Πιαλείας

Το ερχόμενο Σάββατο το πάρτι μασκέ από τον Σύλλογο Γυναικών Πιαλείας


Ο Σύλλογος Γυναικών Πιαλείας σας προσκαλεί στο πάρτι Μασκέ που θα γίνει το Σάββατο 9 Μαρτίου και ώρα 8.00 μμ στην καφετέρια του κ. Ηλία Υφαντή.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε μαζί…

Τιμή εισιτηρίου 1 ευρώ.Πηγή

Κώστας Μαράβας: «Θα δώσουμε έναν αγώνα, με ψηφοδέλτιο νίκης, της πρώτης Κυριακής» (βίντεο/φωτό)

Κώστας Μαράβας: «Θα δώσουμε έναν αγώνα, με ψηφοδέλτιο νίκης, της πρώτης Κυριακής» (βίντεο/φωτό)


Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Πύλης επέλεξε σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 , ο νυν Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας & εκ νέου υποψήφιος, για την πρώτη του ανοιχτή πολιτική προεκλογική του εκδήλωση & την παρουσίαση των υποψήφιων δημ. συμβούλων παλιών & νέων, καθώς & των τοπικών συμβούλων του Συνδυασμού του «Πρώτα ο «Άνθρωπος», παρουσία πλήθους κόσμου, που από νωρίς κατέκλυσε τον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Αρχικά η εκδήλωση άνοιξε με ένα βίντεο υπερπαραγωγή, μέσω του οποίου δίδονταν στοιχεία για έργα που έχουν γίνει, έργα που έχουν δημοπρατηθεί & έργα που βρίσκονται προς δημοπράτηση, συνολικού προϋπολογισμού 10.500.000 εκατομμυρίων ευρώ, κατατάσσοντας τον Δήμο Πύλης στην 8η θέση Πανελλαδικά από άποψη απορροφητικότητας κονδυλίων.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Κώστας Βοϊτσίδης προλόγισε τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα, αναφερόμενος στις διοικητικές του αρετές & τον κάλεσε να πάρει θέση στο Βήμα.

Από το Βήμα ο κ. Μαράβας, αφού καλωσόρισε & ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την παρουσία του, στη συνέχεια τόνισε πως παρά το μεγάλο έργο που επιτελέστηκε, οι ανάγκες της περιοχής είναι πολλές και χρειάζονται επιτακτικά αντιμετώπιση, επιθυμώντας την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών.

Παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει αυτή η δημ. Αρχή, σε ένα αρνητικό κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, ωστόσο πέτυχε πολλά, διοικώντας με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ, καταστώντας τον Δ. Πύλης από τους πιο εύρωστους οικονομικά Δήμους σε όλη την Ελλάδα.

Κατόπιν αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων που έχουν δημοπρατηθεί και είναι στο στάδιο κατασκευής έργα  ύψους δέκα εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων Ευρώ, ευχαριστώντας γι’ αυτό τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, που ενώ αριθμητικά είναι λίγοι, όμως ποιοτικά είναι παρά πολλοί.

Ενδεικτικά ανέφερε τα παρακάτω έργα που έχουν δημοπρατηθεί, έχουν ανάδοχο και θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες:

 1. Ασφαλτοστρώσεις οδών προς κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις στην Δ.Ε. Γόμφων & Πύλης», δαπάνης 1.150.000,00 Ευρώ.
 2. Αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών στις συγκοινωνιακές υποδομές του Δήμου Πύλης», δαπάνης 800.000,00 Ευρώ – (Υπουργείο Υποδομών).
 3. «ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΗΓΗΣ», ποσού δαπάνης 300.000,00 Ευρώ – ΣΑΤΑ.
 4. Ασφαλτοστρώσεις οδών προς κτηνοτροφικές και γεωργικές εκμεταλλεύσεις του Δήμου Πύλης», δαπάνης 620.000,00 Ευρώ – (ΠΑΑ 2014-2020).
 5. Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΜΟΝΑΣΤΗΡΟΥ». ποσού 998.500,00 Ευρώ- (ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ).
 6. Κατασκευή αγωγού ύδρευσης από γεώτρηση Παλαιομοναστήρου μέχρι υδατόπυργο Λυγαριάς, ποσού 74.380,00 Ευρώ.
 7. Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων τοπικών κοινοτήτων Παλαιομοναστήρου και Πιαλείας 300.422,38€ (Πρασινο Ταμείο).
 8. Διευθέτηση χειμαρρώδους ρεύματος (κλάδου) Καλογήρων 500.000€ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (αναμονή ένταξης)

Συνεχίζοντας ο κ. Μαράβας ζήτησε την εκ νέου ψήφο όλων των δημοτών, για έναν εκ των σημαντικών λόγων, που δεν άλλος από την ολοκλήρωση μεγάλων στόχων όπως…:

 • Η ολοκλήρωση και η λειτουργία του Υδροηλεκτρικού έργου ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ.
 • Η κατασκευή του Φράγματος Πύλης.
 • Η ανάδειξη του Αρχαιολογικού Θησαυρού των Γόμφων, που σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη τον κ. Χρήστο Μιχαλάκη έχει προγραμματιστεί & μπει σε σειρά εκκίνησης και θα γίνει πράξη.
 • Η κατασκευή του ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΙΩΝ στην Πύλη, η αξιοποίηση της παρόχθιας περιοχής Πύλης.
 • Η οριστικοποίηση της Πιαλείας σαν ο φυσικός χώρος του ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ.
 • Το φυσικό αέριο στην Πύλη, στο Παλαιομονάστηρο, στην Πηγή και στις λοιπές Κοινότητες.

Επίσης το ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ του ΠΕΡΤΟΥΛΙΟΥ,  το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΟΡΠ ΒΡΟΝΤΕΡΟΥ, ην ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ της ΠΥΛΗΣ, το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΠΥΛΗΣ, οι ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΡΥΑΣ, έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί, έχει γίνει ο σχεδιασμός που χρειάζεται, υπάρχουν οι μελέτες, υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική βούληση πάνω σε αυτά και οσονούπω θα ολοκληρωθούν.

Αναφερόμενος ο κ. Μαράβας στους συνυποψηφίους του επικεφαλής των αντίπαλων παρατάξεων, είπε πως θα δοθεί ηχηρό μήνυμα εάν & εφόσον κινδυνολογούν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι που & άλλοι συμπολίτες μας διεκδικούν την Διοίκηση του Δήμου. Τους εύχομαι καλό δρόμο! Τους θυμίζω όμως πως θα πρέπει να λέμε την αλήθεια & μόνο την αλήθεια όσο & δυσάρεστο να είναι, γιατί στο τέλος είναι αυτή που νικά πάντα. Δυστυχώς όμως από την πλευρά τους ακούγονται ψεύδη & μας μηδενίζοντας λέγοντας ότι δεν κάναμε τίποτα. Προτείνω λοιπόν μια συμφωνία, να σταματήσουν. Γιατί αν συνεχίσουν να λένε ψέματα για μας, θα αρχίσουμε να λέμε την αλήθεια γι’ αυτούς».

Για να κλείσει με ένα απόφθεγμα: «Καλύτερα μια οργιά έργο, παρά ένας τόνος θεωρία».

Στην σημερινή εκδήλωση του κ. Κ. Μαράβα παραβρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του Νομού, περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς πολιτικά στελέχη από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας Τρικάλων.

Παρακάτω τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών & τοπικών συμβούλων του Συνδυασμού του κ. Μαράβα: «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Υποψήφιοι, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον πυρήνα του ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης ξεπερνούν ήδη τους εκατόν πενήντα και προέρχονται από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.

 

Υποψήφιος  Δήμαρχος:

 • Μαράβας Κωνσταντίνος

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

 1. Αγγέλης Σωτήριος
 2. Αδάμου Λεμονιά
 3. Αλέκος Ευάγγελος
 4. Αναγνώστου Βασίλειος
 5. Βαμπούλας Δημήτριος
 6. Βλάχου Βάνα
 7. Γελαδάρης Παναγιώτης
 8. Γιαννοτάκης Αθανάσιος
 9. Δούλαλας Κωνσταντίνος
 10. Δούλος Γεώργιος
 11. Ζιάκας Σταύρος
 12. Ζιάκας Χρήστος
 13. Ζούρτος Κωνσταντίνος
 14. Καλαμαράς Στέφανος
 15. Καλλιώρα Χαρά
 16. Καραΐσκου Γεωργία
 17. Καραμέτος Θεόδωρος
 18. Κατράνας Σταύρος
 19. Κουρεμένου Δήμητρα
 20. Κουρκούνης Δημήτριος
 21. Κρούπης Κωνσταντίνος
 22. Κωστάκης Αθανάσιος
 23. Κωτσιώρη-Καλέτση Έφη
 24. Λαμπρογεώργος Ηλίας
 25. Μπακάλης Χρήστος
 26. Μπακλαβάς Σπύρος
 27. Μπράμης Ευάγγελος
 28. Μπελετσίωτη Μαρία
 29. Νάκος Χρήστος
 30. Νίκου Μαρία
 31. Οικονόμου Λαμπρινή
 32. Οικονόμου Γεώργιος
 33. Ούτρας Κωνσταντίνος
 34. Παλλαντζάς Γεώργιος
 35. Πανάγου Μαρίνα
 36. Παπαγεωργίου Μάκης
 37. Πατσιούρας Βασίλειος
 38. Σακελλάριος Πέτρος
 39. Σπύρου Στυλιανή
 40. Τζάνης Βησσαρίων
 41. Τζιορτζιώτης Γεώργιος
 42. Τζιωρτζιώτης Κωνσταντίνος
 43. Τόλιας Νικόλαος
 44. Τσίντζου-Μπαμπανάρα Βιβή
 45. Τσιουμάνη-Τσιανάκα Μαρία
 46. Χαντζής Σωτήριος

ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 1. Αδάμου Μαρία

2        Αλέξης Γεώργιος

 1. Αλεξίου Αριστείδης
 2. Αρβύθης Δημήτριος
 3. Βαμπούλα Ευαγγελία
 4. Βρατσίστας Γεώργιος
 5. Γαλάνης Απόστολος
 6. Γεροβασίλη Βασιλική
 7. Γεωργολιού Αντωνία
 8. Γεωργομάνος Ιωάννης
 9. Γιαννουλάκος Δημήτριος
 10. Γίδας Απόστολος
 11. Γιώτας Απόστολος
 12. Γκόγκος Νικόλαος
 13. Γράμψας Δήμος
 14. Δίπλας Γεώργιος
 15. Ζορμπά Χριστίνα
 16. Θάνος Κωνσταντίνος
 17. Κάλλος Γεώργιος
 18. Καλόγηρος Αχιλλέας
 19. Καλυβιώτης Νικόλαος
 20. Κανέλλας Βασίλειος
 21. Κανίστρας Κωνσταντίνος
 22. Καραδήμας Ευάγγελος
 23. Καρακώστας Χρήστος
 24. Καραμέτος Ευάγγελος
 25. Κασόπουλος Γεώργιος
 26. Καταβούτα Βασιλική
 27. Κατσίβελου-Ποντίκα Χρύσα
 28. Κατσιγιάννη- Χήρα Παναγιώτα
 29. Καψάλης Γεώργιος
 30. Κερασιώτη Βίκυ
 31. Κιάφας Αθανάσιος
 32. Κούκλα Μαρία
 33. Κουκουτσέλος Λάμπρος
 34. Κουρκούνης Γεώργιος
 35. Κουτσιανίτης Στέφανος
 36. Κούτσιας Γεώργιος
 37. Κούτσικος Στυλιανός
 38. Κόφφας Θεόδωρος
 39. Κρανιά –Παπαθανασίου Μαριάνθη
 40. Κρομμύδας Κωνσταντίνος
 41. Κωτούλα – Πασχαλίδου Βιβή
 42. Κωτούλας Χρήστος
 43. Λαμπρογεώργος Δημήτριος
 44. Λαμπρογεώργου Γεωργία
 45. Λαμπρογεώργου Βούλα
 46. Λεοντάρη Μαρία
 47. Λέφας Αθάνασιος
 48. Λιούτας Αθανάσιος
 49. Μαγγούτης Βασίλειος
 50. Μαυρογιάννης Απόστολος
 51. Μερτσιωτάκης Βασίλειος
 52. Μηλιώτη Μαρία
 53. Μήτσιος Αναστάσιος
 54. Μουχάκης Δημήτριος
 55. Μπακάλης Πέτρος
 56. Μπάκου Όλγα
 57. Μπαλκίζα Χρυσούλα
 58. Μπατσικώστας Αθανάσιος
 59. Μπλέτσα Φανή
 60. Μπλέτσας Απόστολος
 61. Μπόλλης Παναγιώτης
 62. Μπουτζιώλης Θωμάς
 63. Μπρίζης Κωνσταντίνος
 64. Νάκος Νίκος τ. Δημητρίου
 65. Νάκος Νίκος τ. Σωτηρίου
 66. Νικάκη Γεωργία
 67. Ντόβας Αθανάσιος
 68. Ξαγαρά Πισσώνη Κατερίνα
 69. Οικονόμου Χριστίνα
 70. Πάλλα Αρετή
 71. Πανάγος Δημήτριος
 72. Πανάγου Κατερίνα
 73. Πάνος Κωνσταντίνος
 74. Παντούλας Κωνσταντίνος
 75. Πατσιαούρας Αντώνιος
 76. Πατσιούρας Κωνσταντίνος
 77. Πλαστήρας Κωνσταντίνος
 78. Πολυγένης Γεώργιος
 79. Ποντίκας Κωνσταντίνος
 80. Ρομπιές Γεώργιος
 81. Ρουμπιέ – Μανταλιά Χριστίνα
 82. Σακκάς Αθανάσιος
 83. Σακκομήτρος Κωνσταντίνος
 84. Σαργιώτη Αντωνία
 85. Σαργιώτης Κωνσταντίνος
 86. Σίμου – Ντούβλη Πάναγιώτα
 87. Σκαμπαρδώνη Σωτηρία
 88. Τεντολούρης Παναγιώτης
 89. Τζιμόπουλος Βασίλειος
 90. Τζιμόπουλος Γεώργιος
 91. Τζιορτζιώτης Δημήτριος
 92. Τσαρουχάς Άρης
 93. Τσιανάκας Γεώργιος
 94. Τσιαπάρας Παναγιώτης
 95. Τσιώκος Άρης
 96. Τσιώλη Αρετή

99.       Χαμψάς Βασίλειος

Afises (2)

Afises (3)

DSC07621

DSC07622

DSC07625

DSC07626

DSC07627

DSC07628

DSC07629

DSC07630

DSC07631

DSC07632

DSC07633

DSC07634

DSC07635

DSC07636

DSC07637

DSC07638

DSC07640

DSC07641

DSC07642

DSC07643

DSC07644

DSC07645

DSC07646

DSC07647

DSC07649

DSC07650

DSC07655

DSC07656

DSC07657

DSC07658

DSC07659

DSC07660

DSC07661

DSC07663

DSC07664

DSC07666

DSC07667

DSC07668

DSC07669

DSC07670

DSC07671

DSC07672

DSC07673

DSC07675

DSC07676

DSC07677

DSC07681

DSC07682

DSC07683

DSC07685

DSC07686

DSC07687

DSC07688

DSC07689

DSC07690

DSC07691

DSC07692

telos (1)

telos (2)

telos (3)Πηγή

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με άρωμα γυναίκας, για τον Κώστα Μαράβα

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες με άρωμα γυναίκας, για τον Κώστα Μαράβα


Α) Στην Κοινότητα Λυγαριάς, μετά την υποψηφιότητα της κ. Μαρίας Τσιώκου – Μηλιώτη, ως Κοινοτικοί Σύμβουλοι κατέρχονται στο πλευρό του Κώστα Μαράβα, δυναμώνοντας την Δημοτική παράταξη «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» οι παρακάτω:

 1. Παναγιώτα Κατσιγιάννη του Παναγιώτη.

Σπούδασε Νοσηλευτική και ασχολείται για πρώτη φορά με τα κοινά.

 1. Σαργιώτη Αντωνία του Αθανασίου. Είναι Αστυνομικός και για πρώτη φορά υποψήφια Κοινοτικός Σύμβουλος.

Β) Στην Κοινότητα Πιαλείας εμπλουτίζεται το Κοινοτικό ψηφοδέλτιο με την συμμετοχή της Αικατερίνης Πανάγου του Φωτίου.

Είναι σύζυγος του Θανάση Παπαναστασίου και μητέρα ενός τέκνου.

Απόφοιτος Λυκείου και ιδιωτικός υπάλληλος.

Γ) Στην Κοινότητα Φήκης δυναμώνει  το ψηφοδέλτιο με την συμμετοχή της Μπάκου Όλγας του Νικολάου.

Είναι Ιδιωτικός υπάλληλος και για πρώτη φορά θέτει τον εαυτό της στην υπηρέτηση των συνδημοτών της, κατοίκων της Φήκης.

ypops Maravas (3)

ypops Maravas (1)Πηγή