Την Κυριακή 4/2 η πρώτη κοπή πίτας για τον Σύλλογο Πεζοπορείας & Ορειβασίας Πιαλείας

Την Κυριακή 4/2 η πρώτη κοπή πίτας για τον Σύλλογο Πεζοπορείας & Ορειβασίας Πιαλείας


“Ο Σύλλογος Πεζοπορείας & Ορειβασίας Πιαλείας Π.Ε. Τρικάλων “Ο Ασκληπιός” Διοργανώνει & σας προσκαλεί την Κυριακή  04/02/2018  και ώρα  3:00μμ  στην πρώτη του κοπή Βασιλόπιτας που θα γίνει στην ύπαιθρο και συγκεκριμένα στην θέση “Κόλιακας”.

Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε έχει ως εξής :

Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία του χωριού στις 2:30μμ από όπου θα ξεκινήσει μια πορεία με τα πόδια μέχρι τον “Κόλιακα” όπου θα γίνει και η κοπή της Βασιλόπιτας .

Όσοι θέλουν θα μπορούν να έρθουν και με αυτοκίνητο χωρίς κανένα πρόβλημα

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθεί τσίπουρο , κρασί και μεζέδες σε όλους τους παρευρισκομένους προσφορά του Συλλόγου μας

Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας

Σημείωση : Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο καφενείο του κ. Ντόκα”.

 

Με Τιμή το

Δ.Σ. του ΣυλλόγουΠηγή

Επιτυχής συμμετοχή αθλητών συνδημοτών μας, στις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών Shido Boxing στα Τρίκαλα(βίντεο/φωτό)

Επιτυχής συμμετοχή αθλητών συνδημοτών μας, στις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών Shido Boxing στα Τρίκαλα(βίντεο/φωτό)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών Shido Boxing, το περασμένο Σάββατο 27 Ιανουαρίου 12:00 – 3:00μμ, που διοργάνωσε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών “Μέλαθρον GYM” στον χώρο της στα Τρίκαλα, στις οποίες συμμετείχαν & παιδιά-αθλητές συνδημοτών μας… Από την Πιαλεία οι μικροί Στέργιος & Θανάσης Ζαρίδας, & με καταγωγή από την Πύρρα ο Γιώργος Γιώτας.

Οι μικροί “μαχητές” κατέπληξαν τους γονείς τους, καθώς & τον βολιώτη εξεταστή τους Αντώνη Βογιατζή με το ήθος, την τεχνική τους κατάρτιση & το αγωνιστικό πάθος που επέδειξαν κατά τις εξετάσεις τους, αποδεικνύοντας ότι το Shido Boxing, αποκτά γερά θεμέλια & στην πόλη των Τρικάλων, με τους προπονητές της Ακαδημίας Φώτη Γεωργόπουλο, Αχχιλέα Νταϊλιάνη & Κατερίνα Δράκου να δηλώνουν:

“Με σεβασμό και αγάπη προς το γονιό, τον αθλητή, τον επισκέπτη και πάνω απ΄όλα τον «ΑΝΘΡΩΠΟ» δημιουργήσαμε την Ακαδημία του Shido Boxing στα Τρίκαλα, που σκοπό έχει, εκτός της αυτοάμυνας, την ενίσχυση αρετών όπως η Ευγένεια, η Ακεραιότητα, η Επιμονή & Υπομονή, ο Αυτοέλεγχος & το Ακατάβλητο Πνεύμα & φυσικά όλα αυτά μέσα σε πνεύμα φίλαθλον & ευγενούς άμιλλας”. 

Ακολουθούν τα ονόματα των αθλητών που συμμετείχαν στις προαγωγικές εξετάσεις ζωνών Shido Boxing:

Μισή μπλε: Ζαρίδας Στέργιος, Ζαρίδας Θανάσης(Πιαλεία), Καλύβας Ιωάννης, Καλύβας Νίκος, Πασσιάς Ηρακλής, Γυφτάκης Γρηγόρης, Κουτσουρούμπας Αλέξανδρος, Τζουβάρας Σωτήρης, Γκαρνάρας Βαγγέλης, Κουτσιαμάνης Νικόλας, Κουτσιαμάνη Μαρίζα, Φανουράκης Μιχάλης, Νταούλα Παυλίνα, Τριανταφύλλου Δημήτρης, Τυφαρίκη ‘Ελενα

Μπλε: Λούτας Κων/νος, Ρούστας Γιώργος, Πάφη Στεφανία, Παπαθανασίου Στέφανος, Τσιούμα Ελισάβετ, Καρανάνας Θωμάς, Νταούλα Νικολέτα, Τζερεμέ Σεσίλια

Πορτοκαλί: Ντότα Ραφαηλία, Γιώτας Γιώργος(Πύρρα), Θεοκτίστου Μαρκέλλα

Πράσινη: Χαρισοπούλου Αναστασία, Τυφαρίκη Θεοδώρα, Τυφαρίκη Εύα.

(Βίντεο/φωτό:Κάπα-Θήτα).

Kick Boxcing (3)

Kick Boxcing (4)

Kick Boxcing (5)

Kick Boxcing (6)

Kick Boxcing (7)

Kick Boxcing (8)

Kick Boxcing (9)

Kick Boxcing (10)

Kick Boxcing (11)

Kick Boxcing (12)

 Πηγή

Την πίτα του έκοψε ο Α.Ο. Πιαλείας “Ασκληπειός” (φωτό)

Την πίτα του έκοψε ο Α.Ο. Πιαλείας “Ασκληπειός” (φωτό)


Την πρωτοχρονιάτική της πίτα έκοψε η ποδοσφαιρική ομάδα της Πιαλείας Α.Ο. “Ασκληπειός” χθες βράδυ, Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 9:00, σε γνωστό “καφέ” του χωριού.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο εφημέριος του χωριού, πατήρ Φώτιος Κωτούλας, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας κ. Ν. Λεμονά, του προέδρου της ομάδας κ. Λεων. Γιαννή, μελών της Δ/σης & του συνόλου των παιχτών της ομάδας.

Το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια, προσφορά της Δ/σης, πέτυχε το δεξί εξτρέμ της ομάδας, Απ. Μητσιάκης.

Διοίκηση, παίχτες & φίλαθλοι της ομάδας, άδραξαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, για μια καλή & αξιοπρεπή πορεία, για το υπόλοιπο της σεζόν & προπάντων με υγεία, χωρίς τραυματισμούς!

(Φωτό:Κάπα-Θήτα)

Pialeia omada Pita (3) Pialeia omada Pita (4) Pialeia omada Pita (5) Pialeia omada Pita (6) Pialeia omada Pita (7) Pialeia omada Pita (8) Pialeia omada Pita (9) Pialeia omada Pita (10)

 Πηγή

Ενισχύει την οδική της ασφάλεια η Τ.Κ. Πιαλείας (φωτό)

Ενισχύει την οδική της ασφάλεια η Τ.Κ. Πιαλείας (φωτό)


Από χθες Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, ξεκίνησε τις εργασίες του συνεργείο της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων, στην Πιαλεία & στην θέση “Αλπίνα” με την τοποθέτηση πλαϊνών προστατευτικών μπαρών, σε τρεις επικίνδυνες στροφές, όπου & επιβάλετο η τοποθέτησή τους.

Χθες ήδη τοποθετήθηκαν μπάρες στο ένα εκ των σημείων αυτών, ενώ την Δευτέρα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες με την τοποθέτηση & στα άλλα δύο σημεία, για να ολοκληρωθεί το έργο με το συνολικό μήκος των μπαρών να φτάνει στα 72 μέτρα, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο η Τ.Κ. Πιαλείας σε συνεργασία με την Π.Ε. Τρικάλων, την οδική ασφάλεια κατοίκων & επισκεπτών.

Κατά την τοποθέτηση, παρών ήταν & ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Ν. Λεμονάς, καθώς & το μέλος του Τ.Σ. της Κοινότητας κ. Κ. Ντάκος.

bares pialeia (3) bares pialeia (4) bares pialeia (5) bares pialeia (6)Πηγή

Την Πρωτοχρονιάτική της πίτα, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας (βίντεο/φωτό)

Την Πρωτοχρονιάτική της πίτα, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας (βίντεο/φωτό)


Την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτική της πίτα, έκοψε η Τ.Κ. Πιαλείας, σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου, παρουσία αρκετού κόσμου, στον χώρο του κοινοτικού γραφείου της Κοινότητας.

Την πίτα ευλόγησε & έκοψε ο πατήρ Φώτιος Κωτούλας & το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι τοίχου, ενώ ο τυχερός δεν βρέθηκε ακόμη!

Μετά την κοπή σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς ο οποίος εν συντομία απαρίθμησε & μια σειρά έργων τα οποία πραγματοποιήθηκαν τα τρία αυτά χρόνια της θητείας του & μια σειρά άλλων που έχουν δρομολογηθεί για τα επόμενα δύο εναπομείναντα της θητείας του & της Δημ. Αρχής.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε & ο Αντ/ρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτ. Αγγέλης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε την πρόθεσή του για άψογη συνεργασία με το Τ.Σ. της Τ.Κ. Πιαλείας, για μια σειρά ζητημάτων που η Κοινότητα αντιμετωπίζει, λόγω της εδαφικής ιδιομορφίας που αυτή παρουσιάζει, τα οποία θα διευθετηθούν εν καιρώ.

Στην σημερινή εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δ. Πύλης κ. Χρ. Νάκος, η δημ. σύμβουλος κα Λ. Οικονόμου, οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Κ. Πλαστήρας & Δημ. Καλλαντζής, η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Δ. Πύλης κα Γεωργία Καραϊσκου, οι τοπικοί σύμβουλοι κα Μαρία Νίκου & Κ. Ντάκος, καθώς & οι πρόεδροι… του Πολ. Συλλόγου “Οι Φίλοι του Μουσείου” κ. Δημ. Παπαγιαννόπουλος, του Ορειβατικού Συλλόγου κ. Γ. Καπέλος & του Συλλόγου Γυναικών κα Φανή Υφαντή.

(Βίντεο/φωτό:Κάπα-Θήτα)

 Πηγή

Την Κυριακή 21/1, η κοπή πίτας για την Τ.Κ. Πιαλείας

Την Κυριακή 21/1, η κοπή πίτας για την Τ.Κ. Πιαλείας


Η Τοπική Κοινότητα Πιαλείας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, αύριο Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 11:00πμ, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κοινοτικού Γραφείου.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Νίκος ΛεμονάςΠηγή

Συνάντηση του Δημάρχου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πιαλείων

Συνάντηση του Δημάρχου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πιαλείων


Ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ξεκίνησε μια σειρά συναντήσεων  με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων  των  Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, αρχής γενομένης με τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δημοτικής Ενότητας Πιαλείων και τους δημοτικούς Συμβούλους, παρουσία των Αρμοδίων Αντιδημάρχων, καθώς και του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστου Μπακάλη, με σκοπό των προγραμματισμό έργων και την σύνταξη μελετών από την χρηματοδότηση της ΣΑΤΑ 2018.

Οι Πρόεδροι έθεσαν τα θέματα που αφορούσαν στην ζώνη ευθύνης της Κοινότητας καθένας χωριστά.

Το βάρος δόθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Καθημερινότητα με κύριο ζήτημα την καθαριότητα, η βελτίωση της οποίας θα αποτελέσει καθοριστική λύση.

Παρευρέθηκαν στην συνάντηση  ο δήμαρχος  Πύλης κ. Κ ων/νος Μαράβας, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστος Μπακάλης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Νάκος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παραποτάμου κ. Παναγιώτης Καλυβιώτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας κ. Ευαγγελία Βαμπούλα, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Χατζής  και ο  Προϊστάμενος  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης κ. Σπύρος  Αποστολόπουλος.Πηγή

Το “έκαψαν”οι γυναίκες της Πιαλείας κατά την κοπή της πίτας τους! (βίντεο/φωτό)

Το “έκαψαν”οι γυναίκες της Πιαλείας κατά την κοπή της πίτας τους! (βίντεο/φωτό)


Το γλέντησαν με την ψυχή τους κυριολεκτικά οι Γυναίκες της Πιαλείας, κατά την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου τους, χθες, βράδυ Σαββάτου 13/1/18, σε γνωστή ταβέρνα του χωριού, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται τα μέγιστα, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο από νωρίς.

Αρχικά η εκδήλωση άνοιξε με σύντομους χαιρετισμούς της προέδρου του Συλλόγου κας Φανής Υφαντή & του Δημάρχου Πύλης κ. Κώστα Μαράβα.

Κατόπιν ακολούθησε η τελετή κοπής της πίτας, την οποία ευλόγησε & έκοψε ο Ιερέας της Ενορίας πατήρ Φώτιος Κωτούλας.

Στη συνέχεια τον λόγο” είχε ο χορός, όπου εν ριπή οφθαλμού η πίστα γέμισε, με το έναυσμα για τρελό κέφι να δίνει ο dj Γιάννης, με δημοτικο-λαϊκές επιλογές & την διασκέδαση να χτυπάει “κόκκινο”, σε ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε έως αργά!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι κ.κ., Ν. Λεμονάς πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας, Χρ. Νάκος πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Πύλης, Χρ. Μπακάλης πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύλης, Γ. Τζιορτζιώτης/Αντ/ρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού,  Δημ. Καλλαντζής/δημ. σύμβουλος Δ. Πύλης & η κα Λ. Οικονόμου/Αντ/ρχος Καθαριότητας.

Ακόμη οι κ.κ. Δ. Παπαγιαννόπουλος/πρόεδρος του Συλλόγου “Οι φίλοι του Μουσείου”, Γ. Καπέλος & Κ. Κανδύλης/πρόεδρος & αντι/δρος του Συλλόγου Ορειβασίας Πιαλείας αντίστοιχα, καθώς & σύσσωμα τα μέλη αυτού & Αθ. Ζορμπάς/πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημ. Σχ. Πιαλείας.

(βίντεο/φωτό:Θήτα Κάπα)

 

26803962_1886605674984656_1978023630_n 26803983_1886607961651094_392333356_n 26854172_1886508754994348_1837367359_o 26856851_1886606631651227_438362219_n Arxiki (1) Arxiki (2) Arxiki (3) Arxiki (4) Arxiki (5) Arxiki (6) DSC09585 DSC09586

 

 Πηγή

Πιαλεία: “Έφυγε” από τη ζωή η Αθανασία Πατσιούρα

Πιαλεία: “Έφυγε” από τη ζωή η Αθανασία Πατσιούρα


ΚΗΔΕΙΑ

Την αγαπημένη μας μητέρα,γιαγιά,αδελφή και θεία.

ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ ΕΤΩΝ 91

Θανούσα κηδεύουμε σήμερα Κυριακή 14/1/2018 και ώρα 4:00 μ.μ.εκ της οικίας μας στον Ι.Ν.

Αγίου Γεωργίου Πιαλείας Τρικάλων.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους όπως προσέλθουν και συνοδεύσουν την εκφορά της.

Τα παιδιά

Αγορίτσα & Ματθαίος Βαΐου

Χρήστος & Αγγελική Πατσιούρα

Νικόλαος & Γιάννα Πατσιούρα

Τα εγγόνια

Τα αδέλφια

Τα ανίψια, οι λοιποί συγγενείς

Σημ.Ο καφές θα δοθεί στο Καφενείο του κ.Ζάχου.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών “ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ”.

Pliatsikas gia to arthro ok

 Πηγή