Και με την “βούλα” πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής, της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας ο αστυνομικός Κ. Ζαρίδας


Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του συνεδριακού κέντρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, η ορκωμοσία και η τελετή απονομής πτυχίων στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Αθ. Ζαρίδας, με καταγωγή από Πιαλεία, Αστυνομικός, που ανήκει στη δύναμη του τοπικού Α.Τ Πύλης & απόφοιτος πλέον του Τμήματος Πληροφορικής, της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας.

Ο κ. Ζαρίδας ξεκίνησε τις σπουδές του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο το 2011 για να τις τελειώσει έξι χρόνια αργότερα, εκμεταλλευόμενος, από τη μια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον ελεύθερό του χρόνο, από την άλλη ικανοποιώντας έναν κρυφό του πόθο, το μεράκι της γνώσης για την Τεχνολογία.

Παράδειγμα προς μίμηση ο Κώστας Ζαρίδας, καθώς όλο αυτό, παράλληλα με τη δουλειά του & τις οικογενειακές του υποχρεώσεις!

Ως γνωστόν το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, είναι η εξ αποστάσεως παροχή προπτυχιακής και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, με την ανάπτυξη και αξιοποίηση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και μεθόδων διδασκαλίας. Στους σκοπούς του ΕΑΠ εντάσσεται η προαγωγή της επιστημονικής έρευνας, καθώς και η ανάπτυξη τεχνολογίας και μεθοδολογίας στο πεδίο της μετάδοσης της γνώσης από απόσταση.

 

Zaridas (1) Zaridas (1b) Zaridas orkomosia (2) Zaridas orkomosia (3) Zaridas orkomosia (6) Zaridas orkomosia (7) Zaridas orkomosia (8) Zaridas orkomosia (11)

 Πηγή

Διπλό ουράνιο τόξο, “τύλιξε” την Πιαλεία!!! (φωτό)

Διπλό ουράνιο τόξο, “τύλιξε” την Πιαλεία!!! (φωτό)

Ένα μοναδικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Πιαλείας, καθώς μετά το πρωινό ψιλόβροχο, έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Πιαλείας έντονα φωτεινό ουράνιο τ…


Από: Θανάσης Καλαντζής

Δείτε τη Δημοσίεση στο Facebook

Διπλό ουράνιο τόξο, “τύλιξε” την Πιαλεία!!! (φωτό)

Διπλό ουράνιο τόξο, “τύλιξε” την Πιαλεία!!! (φωτό)


Ένα μοναδικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Πιαλείας, καθώς μετά το πρωινό ψιλόβροχο, έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό της Πιαλείας έντονα φωτεινό ουράνιο τόξο & μάλιστα διπλό, τυλίγοντας κυριολεκτικά το χωριό, αφήνοντας έκθαμβους τους κατοίκους, που κοιτάζοντάς το κανείς από μακριά, έμοιαζε ως μοναδικός πίνακας του Camille Corot.

Ouranio tokso (4) Ouranio tokso (5)Πηγή

“Έβρεξε” γκολ σήμερα στο: Πιαλεία – Βυτουμάς…6-0!!! (βίντεο/φωτό)

“Έβρεξε” γκολ σήμερα στο: Πιαλεία – Βυτουμάς…6-0!!! (βίντεο/φωτό)


Αν & καθαρός ο καιρός σήμερα, “έβρεξε” γκολ στην Πιαλεία, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε του Βυτουμά με το εκπληκτικό 6 – 0.

Η Πιαλεία έδειξε τις άγριες διαθέσεις της σήμερα μέσα στο el paso, αφού από πολύ νωρίς, για την ακρίβεια στο 5′ της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με τον Κονοσπύρη να πετυχαίνει το πιο θεαματικό γκολ, όχι απλά της αγωνιστικής, αλλά γενικότερα των όσων αγώνων έγιναν μέχρι στιγμής σε Α’ & Α1′ , όταν από το σημείο της σέντρας & από πλάγια θέση η δυνατή του λόμπα, κρέμασε στην κυριολεξία τον αντίπαλο κήπερ.

Γκολ για χάι λάιτς, αλλά & το σύνθημα για ό,τι θα ακολουθούσε, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τα γκολ το ένα μετά το άλλο…

Στο 16΄ο Δημουλάς το 2-0

Στο 23΄ο Ν. Ζαρίδας με χτύπημα πέναλτι το 3-0

Στο 30′, ο Δημουλάς & πάλι το 4-0

Στο 60′ χατ τρικ για τον Δημουλά ο οποίος πέτυχε το 5ο γκολ για την ομάδα του & τρίτο του προσωπικό

Και στο 70′ ο Τσιάτσος έγραψε το τελικό 6-0, για να τελειώσει κάπου εκεί η γκολ-μάνια των γηπεδούχων!

 

***Βίντεο/φωτό, από τον συνεργάτη μας…Θητα-Καπα

1 2 3 4 5 6Πηγή